Klanten geven ons een score van 4,8/5

Anita

ANITA SINCE
Anita  lingerie voor dames met een maatje meer. Beha’s, gaines en corseletten in functionele materialen die de oneffenheden van het vrouwelijke silhouet mooi verbergen. Dagdagelijks comfort met de  onovertroffen Anita pasvorm beschikbaar tot maten 120.
ANITA ACTIVE - MOVE YOUR BODY, NOT YOUR BOOBS !
Eender welke sport je beoefent, de Anita Active sportbeha’s steunen je borsten op de meest verantwoorde manier. Uitgebreide testen voor elk nieuw model dat op de markt wordt gebracht, unieke en innovatieve materialen met perfecte fitting, beschikbaar van AA tot H cups. Anita Active, simply the best ! 
ANITA MATERNITY
Tijdens en na  de zwangerschap is het heel belangrijk je borsten op een perfecte manier te ondersteunen. Dat kan alleen met een aangepaste Anita Maternity beha, beschikbaar voor elk figuur en elke maat. 
Anita Maternity  “steunt” elke toekomstige en voedende mama met aangepaste beha’s  in huidvriendelijke materialen en  jonge designs tot J cup ! 
ROSA FAIA
Rosa Faia staat synoniem voor trendy, sexy lingerie met perfecte fitting. De “Big Cup Support” beha’s van Rosa Faia, verkrijgbaar tot J cup, bieden elke vrouw met zware boezem een zorgeloos comfort en perfecte fitting de ganse dag lang.

Kom langs bij Lingeriewinkel Lonali te Turnhout

Lonali Lingerie
Steenweg op Gierle 1
2300 Turnhout
Telefoon
0498 30 65 52
E-mail
info@lonali-lingerie.be
Vind ons ook op