Klanten geven ons een score van 4,8/5

Lingerie

Lingerie als tweede huid, daar doen we het voor bij lingeriewinkel Lonali te Turnhout. Om dit te bereiken word je opgemeten zodat je precies weet wat jouw maten zijn. We geven bijkomend advies over pasvorm, zo bepalen we welke lingerie het best bij je past. Lingerie kopen doe je immers niet om het merk, dat doe je om de perfecte pasvorm en het mooie silhouette dat je erdoor krijgt.
Onze collectie omvat een grote variëteit aan pasvormen en modellen, met cupmaten gaande van AA tot J. Onderstaande foto’s zijn slechts een kleine greep uit ons assortiment. Kom langs bij Lingeriewinkel Lonali te Turnhout en ontdek het hele assortiment.

Shapewear

Shapewear zorgt voor een mooi afgelijnd silhouette en laat je kledij mooi vallen. Ideaal voor die ene speciale gelegenheid! Bij Lonali Lingerie bieden we een uiteenlopend aanbod shapewear met onder andere: shape tops, shape broeken, shape jurken en shape bodies. Naast shapewear voor vrouwen bieden we ook shapewear voor mannen. Deze shapewear werd speciaal ontwikkeld om de spieren te ondersteunen en wordt aangeprezen voor sporters.

Kom langs bij Lingeriewinkel Lonali te Turnhout

Lonali Lingerie
Steenweg op Gierle 1
2300 Turnhout
Telefoon
0498 30 65 52
E-mail
info@lonali-lingerie.be
Vind ons ook op