Klanten geven ons een score van 4,8/5

Ondergoed

Heren ondergoed

Björn Borg: Lonali Lingerie is verdeler van Björn Borg ondergoed voor heren. Björn Borg is gekend voor ondergoed met zeer goed comfort, met veel aandacht voor pasvorm. Dit in trendy kleuren en motieven, maar ook ruime keuze in neutrale kleuren.

Sloggi: Wereldwijd bekend om de goede kwaliteit en draagcomfort . Onze collectie bevat katoenen slips en shorts, kanten shorts, invisible slips …

Knapman: Naast shapewear voor vrouwen bieden we ook shapewear voor mannen. Deze shapewear werd speciaal ontwikkeld om de spieren te ondersteunen en wordt aangeprezen voor sporters.

Mundo Unico: world of freedom. Deze short werd ontwikkeld in Colombia in samenwerking met urologen. Het eerste merk dat de heren cup ontwikkelde vanuit een medisch oogpunt en met ultiem draagcomfort. Deze short heeft meer ruimte in het kruis waardoor er geen knelling is. Puur comfort, pure kwaliteit.

Dames ondergoed

Sloggi: Wereldwijd bekend om de goede kwaliteit en draagcomfort . Onze collectie bevat katoenen en microvezel slips en shorts, kanten shorts, invisible slips …

Selmark: De invisible collectie van Selmark omvat slips in kleuren die overeen stemmen met de Selmark lingerie collectie. Zo combineer je luxe lingerie met ultiem comfort.

Avet: De micovezel slips en shorts van Avet zijn erg comfortabel dankzij hun badstoffen kruis. Dit alles verkrijgbaar in meerdere kleuren. Ook heeft avet damesshorts met langere pijpjes om onder jurkjes te dragen ter voorkoming van het schuren van de billen. Niet te vergeten de avet topjes en onderjurkjes in microvezel die heel zacht op de huid voelen.

Ten Cate: Katoenen slips en shorts met hoog draagcomfort. De secrets collecties zijn de paradepaardjes van Ten Cate De invisible slips blijven perfect zitten, zijn gemaakt in microvezel en verkrijgbaar in vele kleuren. Deze serie heeft ook damesshorts met lange pijpjes om het schuren van de billen tegen te gaan. Binnen de secrets collectie hebben we topjes en onderjurken die voelen als een tweede huid.
Lonali Lingerie
Steenweg op Gierle 1
2300 Turnhout
Telefoon
0498 30 65 52
E-mail
info@lonali-lingerie.be
Vind ons ook op