Klanten geven ons een score van 4,8/5

Heb jij soms ook last van een beugel BH?

HEB JIJ SOMS OOK LAST VAN EEN BEUGEL BH?

Sommige mensen zij allergisch aan een bh beugel of krijgen hierdoor gemakkelijk irritatie. Zijn zij dan gedwongen om zonder bh door het leven te gaan? Nee hoor, er bestaan prachtige, comfortabele bh's zonder beugel. De fabrikanten weten dat voor sommige mensen enkel deze bh's een optie zijn. 

BIEDEN BH'S ZONDER BEUGEL DAN VOLDOENDE STEUN?

De tijd dat de bh's zonder beugel aan stevigheid moesten inboeten is al lang verleden tijd. Bh's zonder beugel zijn gemaakt van heel stevig materiaal waardoor deze evenveel steun bieden dan een bh met beugel. De steun komt voornamelijk vanuit de onder band. Deze is meestal wat breder en van stevig materiaal. Zelfs grotere cupmaten kunnen bh's zonder beugel dragen.
Er bestaan ook lichtere uitvoeringen van bh's. Sommige dames kunnen omwille van de grootte van hun borsten zelfs 's nachts niet zonder bh. Is dit het geval bij jou, kies dan voor een lichter materiaal voor 's nachts.

ZIEN DE BEUGELLOZE BH'S ER NIET OUD BOLLIG UIT?

Tegenwoordig heb je volop keuze in beugelloze bh's. Voorgevormd, niet voorgevormd, met bredere schouderbandjes, glad of met kant. Anita since heeft een zeer uitgebreide collectie met bh's zonder beugel.
Alles ligt eraan wat jouw voorkeur heeft. Samen zoeken we naar het beste model, geschreven op jouw lijf.

Bekijk onze collectie van Anita

Nancy Van Loon


Tips of advies nodig?

Lonali Lingerie
Steenweg op Gierle 1
2300 Turnhout
Telefoon
0498 30 65 52
E-mail
info@lonali-lingerie.be
Vind ons ook op